Meer Platte Humor

Deze pagina heeft de platte humor die niet door de selectie heen kwam, maar wel heel erg leuk is. Deze platte grappen zijn misschien nog wel platter dan de eerst, en zijn in ieder geval heel erg grappig.

Meer platte grappen 21-30

21) Een man loopt een bank binnen en legt een jong meisje op de toonbank. “Ik wil graag 1000 Euro opnemen“. De medewerker geeft de man 1000 Euro, en de man loopt naar buiten. Een andere klant vraagt “Wat was dat nou?” De medewerker antwoord: “Hij verzilverde een chick!”

 

22) Een dame loopt een winkel binnen en vraagt om een pak maanverband.

-”Dat wordt dan 100 Euro

-”Dat is veel te veel!”

-”Dan moet je minder kopen!

 

23) Gaat hij er niet in? Zuig er dan wat aan. Hij moet vochtig zijn. Als het dan nog niet wil, zuig er dan nog meer aan. Hij moet vochtig zijn en omhoog wijzen. Zo werkt het. (Een draad door het oog van de naald steken is nooit makkelijk).

 

24) Dochter komt later thuis dan was afgesproken terwijl haar vader het meisje vragend aan kijk zegt ze: “Maar vader, ik had een lekke band onderweg

Waarop haar vader zegt: “Ik zie het, de lijm stroomt nog langs je benen

 

25) Jongen vraagt aan zijn vader: “Hoe ver is het naar China?”

– “Geen idee, maar we hebben een Chinees op het werk, en hij komt altijd op de fiets“.

 

26) Mijn hond heeft geen neus

-Hoe ruikt hij dan?

-Vreselijk!

 

27) Truusje komt van school en gaat naar huis. Daar vraag Truusje aan haar moeder “Mama, waarom gaan mensen met hun benen omhoog naar de hemel?” Antwoordt haar moeder “Dat lijkt me niet Truusje, hoezo?” Zegt Truusje: “Oh, maar ik zag net de buurvrouw met haar benen omhoog liggen en ze schreeuwde ‘Oh god, ik kom, ik kom‘ haar moeder kijkt bedenkelijk, ondertussen praat Truusje verder en zegt: “Het is maar goed dat papa erop lag, anders was ze nog echt gegaan ook!

 

28) Hoe noem je een boemerang die niet terugkomt? Een stok.

 

29) Twee zandkorrels lopen over het strand. Zegt de een tegen de ander: “Niet omkijken hoor, maar volgens mij worden we gevolgd!

 

30) Waarom hebben vrouwen kleinere voeten dan mannen? Dan kunnen ze dichter bij het aanrecht staan!

 

Meer platte humor 31-40

31) Twee mannen zitten wat te praten met elkaar, vraagt de ene aan de andere of hij zijn vrouw weleens in haar ogen aan kijkt als hij de liefde bedrijft. Waarop de man antwoordt “Nou, dat heb ik weleens gedaan maar toen zag ik de woede in haar ogen” De man kijkt wat verbaast en vraagt “Hoezo, woede?” Nou zegt de andere man: “Ze stond buiten door het raam te kijken!”

 

32) Wat is de overeenkomst tussen een modeltrein en borsten? Ze zijn allebei gemaakt voor kinderen, maar het zijn de volwassenen die ermee spelen!

 

33) Op de Rotterdamse kade zit een meisje huilend op een meerpaal. Er komt een forse zeeman voorbij en vraagt bezorgd: “Ach meisje, waarom zit jij hier zo alleen te huilen?” Ze snikt en zegt “Er wil helemaal niemand met mij uit” De zeeman vraagt “En waarom zouden ze dat dan niet willen?” “Omdat,” snikt het meisje “ik een grote vagina heb” De zeeman stelt het meisje gerust en zegt “Ach, zo erg kan het niet zijn, ik ben zelf goed bedeeld dus laten we samen eens uitgaan!” Het meisje kijkt de zeeman aan en zegt “Oke, is goed.. maar dan moet je me wel eerst van deze meerpaal aftrekken

 

34) Hoe noem je een extra pagina in een pornoblad?
-Een verlenging!

 

35) Een Chinese man staat voor een sexshop. Dan komt er een jongetje aanlopen en zegt: “Nu staan je ogen wel open hé!”.

 

36) Waarom heeft een dom blondje vierkante i.p.v. ronde borsten?

Omdat ze de doos rond haar siliconen heeft laten zitten.

 

37) Zijn katten hetzelfde als honden?
– Nee, ze zijn een heel andere Kategorie.

 

38) De agent en de condoom.
-”Dek me, ik ga naar binnen”

 

39) Wat is het favoriete drankje van een alligator?
– Gatorade.

 

40) Waarom sleept een blondje plantenbakken achter haar auto mee?

Om de politie om de tuin te leiden..

 

More flat jokes 41-50

41) Drie planten raadden hoe ze eruit zien.
– Ik ben broccoli en ik zie eruit als een boom..
– Ik ben een walnoot en ik zie eruit als een brein..
– Ik ben een paddestoel en ik haat dit spel..

 

42) Wat leren elfen op school?
– Het elfabet.

Lees hier onze 20 beste platte grappen

Lees ook…